2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Március 13. 15:17, szerda | Tech
Forrás: Refresher.sk

A Netflix után az HBO Max is letiltja a fiókmegosztást

A Netflix után az HBO Max is letiltja a fiókmegosztást

A streaming platform ezt "jelentős lehetőségnek" tekinti a profit növelésére.

A Netflix után egy másik streaming-óriás is gátat szabott a jelszómegosztásnak. Ha tehát te is a volt partnered belépési adatait használod az HBO Maxon, akkor van egy kellemetlen hírünk számodra. A Screen Crush szerint a Warner Bros. Discovery (az HBO Max streaming platformot birtokló cég) még idén szeretné bevezetni a megosztott jelszavak tiltását.

JB Perrette, a világméretű Warner Bros. Discovery, streamingért és játékért felelős igazgatója a konferencián elmondta, hogy a Netflix határozott lépése inspirálta őket a döntésre. Állítólag jelentős pénzügyi sikereket ért el tavaly óta, amikor ellehetetlenítette a jelszómegosztást. Ezzel szemben a cég, amely alá az HBO Max is tartozik, csak a tavalyi év utolsó három hónapjában közel 200 milliós veszteséget szenvedett el.

A Variety szerint a tilalom nem lép azonnal érvénybe, a vállalat 2024 végéig tervezi bevezetni az új szabályt. "Úgy gondoljuk, hogy ez egy jelentős lehetőség, tekintettel az üzletágunk méretére" - magyarázta Perrette.

Nem ők az egyetlenek, akik megpróbálnak fellépni az "élősködő nézők" ellen. A Disney+ is közbelépett, és a felhasználói szerződéséhez hozzátette, hogy joga van törölni a fiókot, ha valaki a jelszavát a háztartásán kívüli személynek adja át.

Lassan, de biztosan eljutunk arra a pontra, hogy az összes megosztó platform bevezeti ezt a tiltást, ami profitmaximalizáció szempontjából logikus és érthető.

Forrás: refresher.sk

Címkék: HBO Max, stream

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 09:48, hétfő | Sport

Spanyolország 2-1-re legyőzte Angliát, ezzel megszerezte negyedik Európa-bajnoki címét

A spanyolok magabiztos játékkal, pontvesztés nélkül zárták a kontinensviadalt, megszerezve a rekordot jelentő negyedik EB-címet.

2024. Július 14. 16:44, vasárnap | Rendőrségi

Ne kössük mindenki orrára, mikor és hová megyünk nyaralni

A rendőrség nem ajánlja, hogy bárki is a közösségi hálón bejelentse, hogy épp kirándulni megy, ahogy azt sem, hogy valaki a nyaralás alatt aktuális fényképeket töltsön fel a közösségi oldalára.

2024. Július 10. 12:00, szerda | Helyi

Napszúrásveszély! Másodfokú hőségriasztás van érvényben

Másodfokú hőségriasztás van érvényben ma, július 10-én Szlovákia déli járásaiban, a nappali csúcshőmérséklet meghaladhatja a 37 °C-t.

2024. Július 08. 11:40, hétfő | Sport

F1: Hamilton nyerte a Brit Nagydíjat

Ez volt a brit versenyző kilencedik győzelme hazai pályán (2008, 2014, 2015, 2016, 2017, 2019, 2020, 2021, 2024).